Explore
Connect

In vederea furnizarii Serviciilor vom prelucra anumite date cu caracter personal precum:

– prenume, nume, adresa de e-mail.

Precum informatii standard de autentificare pe internet, date de trafic, tipul, versiunea si limba browserului, timpii de acces si adresele IP, informatii legate de calitatea si utilizarea Site-ului si/sau a Aplicatiei, statistici legate de aplicatiile instalate.

Anumite informatii, comentarii sau continut (de exemplu, fotografii, profil, stil de viata) pe care Utilizatorul le ofera in mod optional, sub responsabilitatea si la initiativa Utilizatorului in cauza, dezvaluie situatia familiala, situatia economica si financiara, originea etnica, originea rasiala convingerea politica, convingerile religioase a Utilizatorului si/sau orientarea sexuala.

Prin furnizarea unor astfel de informatii optionale, Utilizatorul isi da acordul in mod expres pentru prelucrarea acestor categorii speciale de date cu caracter personal.

Aceste Servicii iti pot oferi facilitatea de a te conecta (creare cont nou si/sau login) folosind contul tau de pe retele sociale: Facebook, Google.

Nu suntem responsabili pentru utilizarea, folosirea necorespunzatoare sau preluarea fara drept a oricaror date cu caracter personal sau alte informatii cu care contribuiti la orice Aplicatie de Social Media.